Nem ígérkezik sétagaloppnak a mieink számára a vasárnapi, szombathelyi fellépés.

 

Fölényesen, több mint negyven pontos különbséggel győzték le a tartalékos csapattal szereplő fehérvári U23-as együttest az NB I/B-s pontvadászat Zöld-csoportjának legutóbbi fordulójában Ughy Albert tanítványai, akik így továbbra is őrzik harmadik helyüket a táblázaton.

– Remélhetőleg ez a mérkőzés pont arra volt jó, mint aminek látszott is, vagyis ezáltal talán egy kicsit összeszedtük magunkat és önbizalmat gyűjtöttünk – tekintett vissza a múlt pénteki összecsapásra Dániel Tamás klubmenedzser. – Ránk is fér, mert továbbra sem találjuk a jó formánkat, pedig most már egyre nagyobb szükség lenne rá. Az Alba fiataljai egyébként nyilván nagyon jó közegben dolgozhatnak, az ország egyik legjobb kosárlabda bázisán, és ez annak ellenére látszott is rajtuk, hogy viszonylag könnyedén hoztuk a kötelezőt. Voltak jó egyéni teljesítményeink, sőt ugye Jakab Péter az első félidőben extrán dobta a hárompontosokat, így egy pillanatra sem volt kérdéses, hogy ki nyeri az összecsapást. Összességében, azt gondolom, jól mozogtunk, mindenki megpróbált hozzátenni, ami sikerült is, de hát megint csak azt tudom mondani, hogy ez a győzelem annyit ér, amennyit a következő hetekben, az igen nehéz idegenbeli mérkőzéseinken profitálunk majd belőle.

– Ami azt illeti, már a vasárnapi, szombathelyi fellépés sem ígérkezik sétagaloppnak…

– Én nagyon nehéz meccsre számítok, mert ugyan a Falco is egy fiatal csapat, de ők az ország legharapósabb utánpótlását képezik és azt már láttuk, hogy sokan elvéreztek náluk, vagy ha nyerni tudtak, akkor is csak kínlódva. Nem segítette a felkészülésünket, hogy továbbra is foghíjasak vagyunk, mert a lábadozók névsora Piukovics Patrik és az idény hátralevő részét már biztosan kihagyó Dániel Péter mellett Olasz Ádámmal bővült, aki túl van a beavatkozáson, de csak április elején kezdheti meg a mozgást. Ennek ellenére úgy kell pályára lépnünk, hogy ezt a mérkőzést hozzuk, mert továbbra sem biztos a harmadik helyünk, ami azért a jó rájátszásbeli szerepléshez nagyon kell. Ráadásul már arra sincs nagyon sok időnk, hogy felpörögjünk, jó formába lendüljünk, és úgy várjuk a play-offot, hogy esélyünk legyen az első két hely valamelyikének megszerzésére. Bízom benne, hogy a fiúk is azonosulnak a feladattal és megoldják, amit meg kell.

Következő mérkőzés

Debreceni EAC U23

Salgótarjáni KSE

Időpont később

Salgótarjáni KSE (2023/2024)

SKSE... több, mint kosárlabda! Mert Salgótarján megérdemli!

Legutóbbi cikkek

Kapcsolat

Cím: 3100 Salgótarján
Mártírok út 1.

Mobil: +36 70 366 9127

Email: .