A legjobb tizenhat közé kerülés a debreceni fiatalok elleni kupatalálkozó tétje.
 
Múlt szombati, nagykőrösi bajnoki vereségét követően szerdán este hat órától Hepp Kupa mérkőzésen az 5-2-es mutatóval az NB I/B Zöld csoportjának harmadik helyén álló Debreceni EAC U23-as csapatát fogadja együttesünk.
Király Márió vezetőedző: – Nem sok időnk volt felkészülni a soron következő kupameccsre, ugyanakkor több taktikai dologban változtatásokat eszközöltünk. Meg kell tanulnunk csapatban játszani, s így kihasználni az egyéni képességeinket. Debreceni ellenfelünk egy fiatal csapat, biztos vagyok benne, hogy végig nagy sebességet fognak diktálni. Elsődlegesen kontrollálni kell őket, s magas szinten védeni az elzárásokat. Magas szerkezetű csapat, így a lepattanózás is döntő tényező lehet. Alapvetően győzelmet várok, s ezzel egy pozitív löketet a hét végi PVSK elleni bajnoki meccsre.
 
Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy felnőtt bajnoki- és kupamérkőzéseken nézőként továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező személy vagy felügyelete alatt álló 18 év alatti személy vehet részt, illetve – polgármesteri utasítás alapján – a sportcsarnok egész területén a SZÁJMASZK VISELÉSE KÖTELEZŐ!

Következő mérkőzés

Debreceni EAC U23

Salgótarjáni KSE

Időpont később

Salgótarjáni KSE (2023/2024)

SKSE... több, mint kosárlabda! Mert Salgótarján megérdemli!

Legutóbbi cikkek

Kapcsolat

Cím: 3100 Salgótarján
Mártírok út 1.

Mobil: +36 70 366 9127

Email: .