Reményeink életben tartásához ideje lenne elkezdeni a szaporább pontgyűjtögetést…
 
A bajnokaspiráns Jászberény otthonában egy héttel korábban elszenvedett, jelen helyzetében kifejezetten „szalonképesnek” mondható vereségét követően az NB I/B-s pontvadászat Piros-csoportjának hét végi, 21. fordulójában a középmezőny második feléhez tartozó Nagykőrösi Sólymok KE (10., 8-12) csapatát látja vendégül Király Márió legénysége. A városi sportcsarnokban pénteken este hat órakor kezdődő összecsapás esélyeiről Dániel Tamás klubmenedzsert kérdeztük.
– Szolid vereséggel zárta a csoport egyik favoritjának otthonában tett látogatását együttesünk, ám egyes vélemények szerint, ettől akár többre is vihettük volna Jászberényben.
– A múlt pénteki mérkőzés után beszéltem az ellenfél edzőjével, Földi Sanyival, aki azt mondta, hogy ők nagyon gyengén játszottak, mi pedig kifejezetten jól, s szerinte némi kis plusz energiák bevetésével akár meg is tréfálhattuk volna őket. Lehet, hogy az udvariasság mondatta ezt vele, de nekem ebből is az tűnik ki, hogy ennek a csapatnak messze nem ott kellene tartania, ahol most tart. Egyébként én is láttam, hogy voltak jó pillanataink, voltak jónak mondható teljesítmények, de ez ebben az esetben is kevésnek bizonyult. Igaz, egy olyan csapat otthonában szenvedtünk tisztes vereséget, amelyik A-csoportos elképzeléseket fogalmazott meg. Éppen ezért nem is bánkódnék amiatt, hogy itt kikaptunk, amennyiben azokat a meccseket hoztuk volna, amelyeket kötelező lett volna. De sajnos túl sok a volna, meg a ha, amiket már szintén nagyon unok.
– A fentiek okán már félve mondjuk, de pénteken ismét egy papíron nyerhetőnek tűnő találkozó következik. Milyen várakozásokkal tekint a Nagykőrös elleni hazai összecsapás elé?
– Na, ez a Nagykőrös elleni mérkőzés tipikusan a kötelező győzelem kategóriája. Ráadásul nem egy ponttal, nem szerencsével, hanem kézben tartva, magabiztosan kell hoznunk. Vészesen fogynak az alapszakasz meccsei és lassan az életben maradásunkért kell küzdenünk. Ha ezt sem érzi át a csapat, a játékosok, akkor, hogy finomabban fogalmazzak annál, mint amit valójában gondolok, mást kellene csinálniuk a továbbiakban. De, amilyen barom vagyok, én még hiszek bennük, én még akarom a sikert és bízom abban, hogy a végére csak megtaláljuk igazi arcunkat. Mert ez idáig csak Quasimodo nézett vissza a tükörből. Szóval jó lenne egy kis rúzs, meg szempillapödörítés, hogy jobban nézzünk ki, mert azért a név kötelez, hisz’ mi vagyunk az SKSE.

Következő mérkőzés

Salgótarjáni KSE

Ceglédi KE

 2024. március 31., vasárnap, 18.00 óra

Salgótarjáni KSE (2023/2024)

SKSE... több, mint kosárlabda! Mert Salgótarján megérdemli!

Legutóbbi cikkek

Kapcsolat

Cím: 3100 Salgótarján
Mártírok út 1.

Mobil: +36 70 366 9127

Email: .